İLERİ DÜZEY HİPNOZ EĞİTİMİ

Hedef Grup

Doktorlar, Diş Hekimleri, Psikologlar, Psikolojik danışmanlar, ve bu bölümlerin son sınıf öğrencileri bu eğitime katılabilir. Bu meslek alanlarının dışında katılımcı kabul edilmemektedir.

Eğitime Katılım 30 Kişi İle Sınırlıdır

UYGULAMALI TEMEL HİPNOZ EĞİTİMİ

AMAÇ

Hipnoz Eğitimi, sağlık alanında çalışan uzmanların, hasta / danışanlarına destek amaçlı olarak kullanabilecekleri hipnoz hakkında teorik bilgileri edinmeleri ile hipnoz tekniklerini uygulama becerilerini kazanmalarını ve geliştirmelerini hedeflemektedir. Eğitim süreci içinde, uygulama ağırlıklı çalışmalar yapılacaktır.

Hipnoz eğitimi, yasa ve yönetmeliklerince hipnoz uygulamasını yapabileceği belirtilen meslek alanları olan Hekim, Diş Hekimi ve Klinik Psikolog’ların; tanı ve tedavi amaçlı olarak kullanabilecekleri, hipnoz hakkında teorik bilgilerini derinleştirmelerini amaçlamaktadır. Hipnozun farklı alanlarda kullanımı amacıyla, ileri tekniklerini geliştirmelerini ve uygulama becerisi kazanmalarını hedeflemektedir. Eğitim süresince bolca uygulama yapılacaktır. Bu eğitimde, ileri düzey yöntem ve teknikler gösterilecektir.

KATILIMCI SAYISI

30 kişi ile sınırlıdır

Kayıtlar kişi sayısı ile sınırlı olduğu için ödeme sırasına göre kesin kayıt yapılacaktır.

ANTALYA  HİPNOZ E Ğ İ T İ M  T A R İ H L E R İ

1. Ay 6 – 7 Nisan 2019

2. Ay 11 – 12 Mayıs 2019

3. Ay 8 – 9 Haziran 2019

Bilgi ve Kayıt İçin Klinik Psikolog Ali Bıçak 0533 146 05 74

EĞİTMEN

Klinik Psikolog Şahin UÇAR

KATILIM ÜCRETİ

Bir aylık eğitim bedeli 1500 TL, 3 Modül /3 aylık toplam eğitim bedeli 4500 TL’dir (KDV hariç). Eğitime kesin kayıt, yetkili kişiye 250 tl / ay ödendiği takdirde kesinleşecektir. Eğitim tarihine 1 hafta kala iptal edildiği durumlarda ücret iade edilir. 1 haftadan daha az bir süre kalması durumunda ücret iadesi yapılmaz.

Erken Kayıt İndirimi: 1. Modül hipnoz eğitimi için 20 Mart 2019 tarihine kadar kesin kayıt yaptıranlara % 10 erken kayıt indiriminden yararlanırlar.
** Eğitim ücreti Her bir eğitim modülü için peşin olarak eğitimden önce ilgili banka hesabına yatırılacaktır. Eğitim ücretini yatıran kişiler 20 kişilik kayıt listesine kesin kaydı yapılacaktır.

Katılım Ücreti Hesap No:

Şahin UÇAR, Garanti Bankası FSM Şubesi

TR34 0006 2001 2660 0006 6881 37

EĞİTİM HAKKINDA DAHA DETAYLI OKUYUN

©©© Katılımcılara ©©© Klinik Psikolog Şahin UÇAR tarafından Katılım Sertifikası verilecektir.

  1. Hipnotik Zihin Modeli

Değişimin bakış açısı

  1. Bilinç ve Bilinçdışı ( bilinçaltı ) Özellikleri

Özelllikleri, farklılıkları, hipnoterapide görünümü

  1. Duygularımız ve Hipnoz
  2. Hipnotik Fenemonlerin Hipnoterapide Kullanımı
-Hipnoterapide nerede ve nasıl kullanabiliriz?
  1. Zihin beden ilişkisi ve hipnotik değişimler
  2. Yaş Geriletmesi Yöntem ve TeknikleriNe amaçla, nasıl uygulanır. Teknikler, uygulamalar
  3. Informed child tekniği ve uygulaması
  4. Affetmenin Dayanılmaz Önemi
  5. Danışanın kendini affetmesi /
  6. Diğerlerini affetmesi / Uygulamalar
  7. Parts Terapisi ve Uygulamalarıİçimizdeki çatışmaların çözümü / uygulamalar
  8. Future Self Tekniği
  9. Kendi onarımını tamamlama süreci

 

BİLGİ Ve KAYIT İÇİN

Şahin UÇAR

0505 500 6809

Bu gönderiyi paylaş

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR

Panik Atak Belirtileri Nelerdir?

Panik Atak Belirtileri Nelerdir?

Panik atak belirtileri nelerdir ve daha bir çok  sorununun cevabını bu yazıda bulabilirsin. Biraz uzun bir